PARTNERS

Wij zijn op zoek naar partners / sponsors! Wil jij graag je naam op onze racewagen of ookop onze uitrusting? Wil jij, met eventuele genodigden, achter de schermen ervaren hoe het eraan toe gaat tijdens een raceweekend? Of rij je graag mee als passagier?

Het jaar loopt op zijn einde, hopelijk corona ook zodat we helemaal van start kunnen gaan met ons uniek concept. Wij willen het seizoen 2021 op een professionele en aparte manier aanpakken. Daarom hebben we illustrator/designer Annelies Vandenbosch onder de arm genomen. Zij maakte voor ons een leuk en origineel ontwerp van onze auto.

We zouden jullie graag opnemen in onze finale ontwikkeling van de wagen en jullie sponsoring opnemen in dit totaal nieuwe design. Begin januari 2021 hebben we een afspraak met Annelies voor het uittekenen van het definitieve concept.

Daarom willen we graag nog eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken. Is het mogelijk een moment voor te stellen wat past? Uiteraard mag je ook gewoon het logo doorsturen, dan zorgen wij ervoor dat dit een mooi plaatsje krijgt op de fun cup.

ER ZIJN HEEL WAT MOGELIJKHEDEN, CONTACTEER ONS OM DIT TE BESPREKEN! GSM 0496 60 14 70

nieuw ontwerp
nieuw ontwerp

TEAMBUILDING

Bij ons kan je ook terecht voor een leuk teambuildingevent. Door coaching kan je zelf ook rijden en je eerste circuitervaring op doen! Er kan ook catering voorzien worden op deze dag. Mail naar info@ttsracing.be voor meer informatie.

TTS RACING EVENTS

FEAR, FUN & FOOD

CADEAUBON

Op zoek naar een origigineel en spannend cadeau?

GEEF EENS EEN RACE-ERVARING!

Je kan bij ons cadeaubonnen verkrijgen.

TTS Racing events

GSM: 0496 60 14 70

Mail: info@ttsracing.be